Здравейте, казвам се Емилия, и искам да споделя моя резултат от тренировки на апарата POWER PLATE и системата WAV-E. И при мен както и при много други млади жени, проблема с натрупването на килограми стана по време на бременността.

Историята на Емилия

След раждането на дъщеричката ми, срещнах много трудности със свалянето на излишните килограми.  Аз съм спортна натура и тренирах дори и по време на бременността, затова мислех че влизането във форма ще е въпрос на време но:  Месец след месец ежедневни тренировки, най различни диети и никакъв резултат. Бях изморена от несполучливи опити, когато чух за нов уред на който се тренира – Power Рlate и реших да пробвам, нещо ново за мен и неизвестно.

След втория месец тренировки започнах да виждам резултат и в рамките на една година успях да сваля всички натрупани излишни килограми. Факт е че спортувам от 13 години активно и харесвам атлетичните фигури с изразен релеф и редуцирани мазнини. Свалените килограми не са важни като цифра, защото повече ценя формата, как изглеждам и как се чувствам.

Тренировките в студиото провеждаме на апарата Power Plate в комбинация със системата за електро- мускулна стимулация WAV-E и хранителен режим. Те са  индивидуални и  моя треньор ми съставя програма, която включва изключително интензивни упражнения за горене на мазнини и силови тренировки за издръжливост и релеф. Безспорен факт е, че  това което успях да постигна с тренировъчната програма в студио “Орхидея” не съм успявала с никой друг спорт  до сега.

Историята на Йоана

Здравейте, казвам се Йоана и съм на 32 години. През март 2018г. родих моята дъщеря, като преди да забременея тежах 70 кг. По време на бременността качих 20кг., а след раждането ми бяха останали 8 кг за сваляне.

Шест месеца след раждането посртих за първи път студио „Орхидея“ и се срещнах с Руми. След измерването, което тя ми направи се установи, че показателите ми не са никак добри. Килограмите бяха 78 кг.

Започнах да тренирам на апарата Power Plate, като по съвет на руми не трябваше да променям нищо в начина си на хранене, а само да тренирам по 3 пъти седмично. Без изготвен хранителен режим през първия месец успях да отслабна с 4 кг. От 1- ви ноември за мен беше изготен специален хранителен режим от Руми и използвах услугата „вайбър наблюдение на храненето“

Резултатите не закъсняха и добавих към режима си и допълнителна тренировка WAV-E. Килограмите падаха и аз се чувствах повече от страхотно, заобиколена от професионалистите в студиото. През април 2019г. отчетох феноменален за мен резултат минус -17 кг.  В момента тежа 61 кг. И съм с 9 кг. по-слаба от преди да забременея 😊

Благодарение на треньорите в студиото изглеждам и се чувствам много по-добре отпреди 2 години.

Горещо препоръчвам студио „Орхидея“ на всички, които искат и имат желание да изглеждат по-добре, да са по-слаби и красиви. Ефекта от тренировките и режима върху самочувствието е невероятен, но един от сериозните „странични ефекти“ е прилива на енергия, така необходим, на всяка майка с малко по палаво детенце 😊

А за всички, които желаят да се свържат с мен, за повече информация: как отслабнах със 17 кг за по-малко от  7 месеца, могат да ми пишат на email: ioanka87@gmail.com

С благодарности на екипа на студио „Орхидея“ – Йоанна

Историята на Ивелина

Здравейте, казвам се Ивелина и реших да споделя своя опит с тренировки power Plate и Wave. Аз реших да се включа да тренирам в този клуб преди почити 8 години след една Нова година, когато вече бях доста натежала -около 86 кг. Не знам как си позволих такова отпускане. Но и истината беше, че основно се храних със сладкиши и вредни храни.

И понеже попаднах на реклама, на която беше обяснено че тренировката е върху вибрираша платформа, а и това помага за болки в гърба, реших че там ми е мястото(минимум усилия-максимум резултати) какво беше учудването ми когато видях, че се тренира здраво и разнорозно, но най вече ми допадна отношението но Треньора – Румяна Грудева. За първи път попадам на човек, който взема присърце проблемите ни и прави всичко възможно да ни помогне.

Отначало, бях доста непоследователна, докато се науча да си създам спортни навици(никога до тогава не бях спортувала!) Първите резултати с намаляване на болките усетих на втория месец. Това беше решаващо за мен да не се откажа. Но все още не включвах нищо друго за да мога и да отслабна.

След време включих тренировки Wave, и най важно се оказа комбинацията с индивидуален режим на хранене, изготвен от Руми. Така зя около година свалих 15 кг, без да гладувам и всички започнаха да ме питат как съм постигнала това. Сега вече се чувствам удовлетворена, че намерих пътя да се чувствам добре в кожата си и съм изключително Благодарна на Руми за това, което сйм сега.

🙏❤🌹

Това е споделената ми история от клуб Орхидея. Поздрави – Ивелина

Историята на Мирослава

Здравейте, казвам се Мирослава, на 38 год. Не съм имала проблеми с килограмите дори и след бремеността. Забременях, качих 15 кг, които свалих за няколко месеца след раждането.  Тегло 55 кг., височина 162 см. Хранех се балансирано и не злоупотребявах с вредни храни. Всичко беше наред докато…… през м. 01. 2014 г. ми откриха Лимфом на Ходжкин – злокачествено заболяване на лимфната система. Последва 1 г. и 6 м. дълго и мъчително лечение, състоящо се от 8 курса агресивна химиотерапия, големи дози кортикостероиди, последвано от 28 курса лъчетерапия.

И така в края на лечението, в следствие от големите дози кортикостероиди бях качила 10 кг. И това не беше всичко химиотерапията ми предизвика преждевремена менопауза, което допринесе за задълбочаващите се проблеми с килограмите – за период от 5 г. качих още 8 кг. И така станах 73 кг. – 18 кг. над нормалното за мен тегло.

Физически бях много зле, трудно изкачвах стълбите до 3 ет., задъхвах се, тежеше ми, но трябваше да изчакам да минат 5 год. от края на лечението за да започна какъвто и да било спорт и хранителен режим. След битката с болестта, трябваше да се боря с натрупаните килограми. Проверих няколко възможности за спорт, но ми беше трудно да се доверя. След преживяното изпитвах доста притеснения дали ще се справя и как тренировките ще се отразят на здравето ми. Задавах си куп въпроси, но въпреки притесненията знаех, че трябва да направя нещо за да махна тези килограми от себе си.

Единствено Студио Орхидея успяха да спечелят доверието ми с професионализма, индивидуалния подход и загрижеността си към всички трениращи. На 03.06.2019 г. започнах тренировки на POWER PLATE в комбинация с индивидуален хранителен режим, изготвен от Руми. Започнах с тегло 73.5 кг. Резултатите надминаха очакванията ми! Два месеца след началото съм 65.8 кг. – 7.7 кг. и много сантиметри по-малко. Чувствам се много по-силна и енергична. Продължавам вдъхновена и мотивирана от резултатите, които постигаме заедно! Благодаря на целия екип на Студио Орхидея за подкрепата и помоща в борбата ми с килограмите!

Историята на Кристина

Аз съм Кристина и през 11.2016 год. родих дъщеря си!

Преди бременността винаги съм варирала в кг м/у 57кг. и 63кг. През самата бременност не съм качила кой знае колко. Точни кг не знам. След като родих, започнах много бързо да качвам кг, като към март или април 2017 вече бях около 95 кг.

Чувствах се много зле. Освен кг, се чувствах много отпаднала и изморена. Имах чувството, че жизнените ми сили са изчерпани. По съвет на позната, потърсих Руми и след първата консултация с нея започна моето здравословно отслабване. Тя установи, че имам и диастаза от бременността, за прибирането на която трябваше също да се работи! Първоначално тренирах три пъти седмично на Power Рlate. Промених си и начина на хранене – 5 пъти на ден под наблюдението на Руми!

Първият месец, съвсем нормално, качих няколко кг и стигнах до 99.7. Това, обаче, изобщо не ме демотивира, защото бях решила да се доверя напълно на Руми и следвах всички нейни съвети. След първия месец започнаха да се появяват и първите резултатите. В един момент започнах да свалям по 3-4-5 кг на месец. След пореден разговор с Руми, отидох на ендокринолог, който установи, че имам хипофункция на щитовидната жлеза и някакъв проблем с кръвната захар. Откакто успях да се вмъкна в специалния за тренировките на WAV-E костюм, започнах да тренирам и там.

Спортната ми програма включваше: веднъж седмично тренировка wav-e и 2 пъти в седмицата на апарата Power Plate. Правила съм си и мануални масажи в студиото, от които също съм много доволна. По едно време в един ден тренирах на WAVE-E и Power Plate. Започнах да си възвръщам нормалната фигура и стигнах до 59 кг., като се има предвид, че това е тегло с мускули, които съм развила в процеса на тренировки и де факто съм била по-слаба дори и отпреди. Също така, не съм “виснала или отпусната” от каквото се страхуват повечето дами.

Както се казва, отслабнах красиво!

Освен това, след всяка тренировка се чувствам отлично, заредена с енергия и позитивна! Не мога да не отбележа и приятелското отношение на целия екип и приятната обстановка в студиото… И, разбира се, не мога да не кажа, че отслабнах, въпреки големи количества сладки, които изяждам посред нощ най-редовно… Най-най-най важното е, че постигнах мечтаните резултати по приятен и здравословен начин!

Приканвам всички, независимо дали имат нужда да свалят кг или не, да започнат да спортуват и да се хранят здравословно най-вече заради здравето си, защото то е най-важно. А красотата и стройната фигура ще са подарък от нашия организъм за грижите и усилията, които сме положили за него…

За контакти с мен:
Фейсбук