Красота и здраве с PowerPlate

Тренажорът Power Plate е нещо повече от оборудване за спорт и възстановяване, той може да прави масаж на цялото тяло, за релакс. Освен тренировка на всички групи мускули, вибро тренажора Power Plate спомага за ефективното снижаване на стреса, посредством понижаване нивата на кортизола и повишаване на серотонина.

При използването му се усилва кръвообращението и се стимулира снабдяването на тъканите с кислород, което способства за изхвърлянето на токсините от организма.

Въздействието на вибрациите върху проблемните участъци, предизвикват разпад на мазнините и отстраняване на целулита, особено в комбинация с лимфодренажни процедури, ефекта е много бърз.

Освен това се увеличава концентрацията на минерали в костната структура, като по този начин се предотвратява развитието на остеопорозата, а кожата става видимо по гладка и свежа следствие на повишеното образуване на колаген.

Активно дълголетие

Какво значи старост и защо човек се страхува от нея?

Поради ред причини ораганизма остарява, заради нарушаване на храненето на клетките и вкарване на шлаки т.е заради обменните процеси на организма. Именно заради нарушаване процеса на обмяната, всички наши органи с времето се задръстват със шлаки, не получават необходимите вещества и умират. Появяват се стандартните проблеми на възрастта като остеопороза, артрит, заболяване на сърдечно съдовата система, снижаване тонуса на кожата и мускулите и др.

Какво можем да направим, за да отсрочим механизма на стареене? Един мъдрец е казал: „движението може да замени много лекарства, но нито едно лекарство не може да замени движението“. Именно двигателната активност спомага за ускоряване обменните процеси в организма, снабдявайки клетките с кислород и хранителни вещества и изхвърляне на шлаките. „Тренирайте и ще бъдете здрави“- това е така но не съвсем, защото при една обикновена фитнес тренировка се използват не повече от 40% от мускулните влакна. Останалите мускули се съкращават единствено в отговор на несъзнателните импулси от главния мозък за обезпечаване на важни функции на организма като дишане, храносмилане, пазене на равновесие и др.На второ място при класическите тренировки за постигане на резултати са необходими не помалко от 9-10 часа седмично, а при динамичния ни живот това е трудно. И трето за да заработи механизма на обменните процеси при класическата тренировка е необходимо голямо мускулно натоварване и тежести което пък е пагубно за ставите и вътрешните органи.

Вибро тренажора Power Plate е генератор на младост, здраве и красота. По време на тренировка той позволява да се задействат до 98% от мускулните влакна, което веднага ускорява обменните процеси. Мускулите се съкращават със скорост 30 до 50 пъти в секунда за това резултата от 15 мин. тренировка и то при минимално натоварване, е повече от час в залата. Това позволява за 30-40 мин., 2-3 пъти седмично за три месеца да постигнете видими резултати. Като бонус печелите повишаване на костната плътност, изработка на колаген в кожата, укрепване на сърдечно съдовата система, снабдяване на клетките на главния мозък с кислород, изработка на хормона на растежа /отсъствието на който е старта на стареенето/, изработка на тестостерон при мъжете /което способства повишаване на потенцията/

Power Plate отключва в организма вътрешни процеси, които незабавно имат външно проявление.

Медицина и рехабилитация

Power Plate постига великолепни резултати при използване с оздравителна цел. Технологията на Равноускорената тренировка се използва в медицината за предотвратяване и лечение на травми. Уникалния физиологичен феномен Power Plate помага на хората с ниско съдържание на калций в организма да се преборят с остеропорозата, ефективно се използва в комплексна терапия за лечение на артрит , забавяне от множествената склероза, паркинсон, много добър резултат при разширени вени. Лекува състояние на стрес, синдром на хроничната умора.Постига се период на ремисии при бронхиална астма, диабет тип 2./Повече информация на www.phmed.ru/

PowerPlate е апарат, който е сертифициран, като Medical Device (MDD), който се използва в цял свят, в различни клиники за рехабилитация и възстановяване на пациенти.

Сътрудничество

Медицински/рехабилитационни/терапевтични организации:

НАСА (космически център „Джонсън”), Клиники за природосъобразно отслабване на жени, Център за гръбначна диагностика, Д-р Кейт ДеОрио, Медицинска организация „ДеОрио” (алтернативна медицина), Кронос (клиники AZ&CA за дълголетие и младост), болничен комплекс „Лома Линда” (Лос Анджелис), национална организация „Health South”, Дълголетие – Чери Криик (Ion Cleanse Denver, CO), Водеща спортна медицина (Пийт Хюс, Атланта), Национална академия за спортна медицина.

Университети:

Стандфордски Университет (д-р Доналд Чу), Университет на Небраска (Брайън Бейкър, Бойд Епли), Университет CA-Davis (д-р Ерик Хейдън), Манхатънски Университет (д-р Тед Кийтинг), Университет на Луисвил (Рей Генънг), Университет на щат Охайо (Джим Тресъл), Университет на Клиър Лейк (Хюстън), Университет на Азуса-Пасифик, Университет Емъри (Атланта), Deutsche Sporthochschule (Колон, Германия)